fbpx
Plafonds spuiten - Latexverfspuiter - Ontvang direct online een prijs!
16869
page-template-default,page,page-id-16869,bridge-core-2.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Plafonds spuiten

Zelf een plafond sauzen is vaak een hele klus. Je kunt er lastig bij, en het eindresultaat is vaak niet helemaal zoals gewenst. Omdat het sauzen vaak lastig is, is latex spuiten hier de perfecte oplossing. Door de plafonds te spuiten met latex, is het resultaat een strak en streeploos oppervlak. Dit is mogelijk in verschillende kleuren. Naast het feit dat het een prachtig resultaat oplevert, is het minder intensief dan sauzen en kost het over het algemeen minder tijd. Daarom is latex spuiten in dit geval ook vaak goedkoper dan het sauzen van een plafond. In sommige gevallen is het sauzen wel de betere optie. Hier kijken wij graag met u samen naar. Wij adviseren u in zulke gevallen altijd wat de beste optie voor uw geval is. Wanden en plafonds kunnen ook samen gedaan worden. In dit geval kunnen wij in één keer uw hele kamer of woning in orde maken.

Voor het latex spuiten op plafonds moet het plafond eerst nagelopen worden. Hierbij wordt er gezorgd dat er geen putten of oneffenheden meer in het plafond zitten voor wij beginnen met latex spuiten. Dit zorgt voor het beste resultaat. Hierna kunnen wij de zaken eromheen afplakken, zodat alleen het plafond zelf word meegenomen bij het latex spuiten. Na het spuiten word alles nagelopen. Om te kijken of het resultaat gewenst is.

Kwaliteit op één

Kwaliteit staat bij ons op nummer één. Wij zorgen dat wij werken met de beste latex en de beste materialen om latex te spuiten. Hiermee zorgen wij dan ook voor het best mogelijke resultaat. Ondanks dat wij met goed materiaal werken, hanteren wij wel lage prijzen. Wij leveren professionele kwaliteit tegen een lage prijs en streven naar een hoge klanttevredenheid. Wat het precies kost, is afhankelijk van de precieze klus die wij moeten leveren. Wat is de ondergrond? Wat moeten wij doen in de voorbereiding? Wat voor soort latex wilt u dat wij gebruiken? Natuurlijk speelt het aantal vierkante meters dat gespoten moet worden ook een grote rol. Wij adviseren u hier graag in. Via onderstaande link kunt u direct een prijs uitrekenen.

Wat vinden klanten?

Vakman, vriendelijk en snel

Rated 5 out of 5

Wij hadden een offerte aangevraagd bij Mike, en na telefonisch overleg kwam hij bij ons kijken om onze wensen te bespreken.
Hij heeft voor ons een offerte gemaakt voor saus en schilderwerk.
2 dagen later hadden wij de offerte al. Gelukkig voor ons viel er een klus uit en kon hij snel bij ons beginnen.
Hij heeft alles afgeplakt en zeer netje gespoten in 2 kleuren.
Hij is vriendelijk, komt zijn afspraken na en levert echt nog ouderwets vakwerk voor een eerlijke prijs.
Nogmaals bedankt voor de goede en snelle service, wij zijn erg blij met het resultaat.

Henk Smit

Top

Rated 5 out of 5

Belde op woensdag en zaterdag was de klus al geklaard. Ook nog super netjes gedaan! Erg blij mee.

Luuk