fbpx
Latex spuiten - Latexverfspuiter
16745
page-template-default,page,page-id-16745,bridge-core-2.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Latex spuiten

Latex spuiten, je hoort het vaak voorbij komen. Maar wat is latex spuiten nou precies? Is latex spuiten nou beter dan je wanden sauzen? Zoals de naam al zegt zit het grootste verschil in de manier waarop de latex wordt aangebracht op de muur. Tijdens het latex spuiten wordt de verf namelijk onder druk op de muur gespoten. Het grote voordeel van latex spuiten is dat het snel en minder arbeidsintensief is dan de klassieke manier van verven met een roller. Latex spuiten geeft daarnaast ook nog eens een prachtig en streeploos resultaat. Hoe groter het oppervlakte is, hoe groter het voordeel word van latex spuiten ten opzichte van rollen.

 

Tijdens het latex spuiten gaat een groot deel van de tijd zitten in de voorbereiding. Alles moet netjes worden afgewerkt en afgeplakt voordat wij kunnen beginnen met het latex spuiten. De bedoeling is namelijk dat er een prachtig eindresultaat neer wordt gezet. Dit lukt alleen met een mooie egale muur en een zorgvuldige manier van afplakken. Zo wordt niets anders meegenomen dan de muur tijdens het latex spuiten.

Altijd de beste kwaliteit

Wij van de latexverfspuiter.nl zorgen dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken rondom latex spuiten. Zo kunnen wij het spuitwerk zo voordelig en mooi mogelijk opleveren aan u. Doordat latex spuiten relatief snel gedaan kan zijn, ondervindt u hier minimale hinder van. De prijs is afhankelijk van de ondergrond en het aantal vierkante meters wat gespoten moet worden. Over het algemeen kunnen wij u hele mooie concurrerende prijzen bieden. Via de knop onderaan de pagina kunt u direct een scherpe prijs ontvangen. Heeft u vragen over het latex spuiten? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag en denken graag met u mee.

Waarom latexverfspuiter?

Waarom uw werk laten doen door latexverfspuiter.nl? Wij leveren professionele kwaliteit tegen hele scherpen prijzen. Wij zijn een betrouwbare partner, voor zowel particulieren als bedrijven. Ons doel is om de klant te helpen en om voor de klant een optimaal resultaat neer te zetten. Hierbij begrijpen wij ook dat het soms snel geregeld moet zijn. Wij denken graag met u mee en proberen flexibel te zijn om u zo goed mogelijk te helpen. Heeft een ander bedrijf geen goed werk geleverd of u laten zitten met het latex spuiten? Wij van latexverfspuiter.nl helpen u graag uit de brand. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op of vraag direct een prijs aan.

Wat vinden klanten?

Vakman, vriendelijk en snel

Rated 5 out of 5

Wij hadden een offerte aangevraagd bij Mike, en na telefonisch overleg kwam hij bij ons kijken om onze wensen te bespreken.
Hij heeft voor ons een offerte gemaakt voor saus en schilderwerk.
2 dagen later hadden wij de offerte al. Gelukkig voor ons viel er een klus uit en kon hij snel bij ons beginnen.
Hij heeft alles afgeplakt en zeer netje gespoten in 2 kleuren.
Hij is vriendelijk, komt zijn afspraken na en levert echt nog ouderwets vakwerk voor een eerlijke prijs.
Nogmaals bedankt voor de goede en snelle service, wij zijn erg blij met het resultaat.

Henk Smit

Top

Rated 5 out of 5

Belde op woensdag en zaterdag was de klus al geklaard. Ook nog super netjes gedaan! Erg blij mee.

Luuk