fbpx
Wanden spuiten - Latexverfspuiter - Ontvang direct online een prijs!
16614
page-template-default,page,page-id-16614,bridge-core-2.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-24.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Wanden spuiten

Het latex spuiten van wanden is voor u een goede keuze. Het resultaat is een mooie, egale, strak afgewerkte wand. Het is doordat het minder tijd kost, in veel gevallen ook goedkoper dan het sauzen van wanden. Hoe groter de oppervlakte, hoe voordeliger het spuiten van latex waarschijnlijk zal worden voor u.

 

Bij zowel het sauzen van wanden als het latex spuiten gaat veel tijd zitten in de voorbereiding. Dit nemen wij ook graag voor u uit handen. Voordat wij beginnen met latex spuiten, gaan wij eerst de wanden goed nalopen. We kijken naar oneffenheden in de wanden en maken deze egaal. Dit zorgt voor het beste eindresultaat. Na het egaal maken van de wand moet de rest worden afgeplakt. Dit moet goed gebeuren zodat alleen de wand zelf word meegenomen in het latex spuiten. Het spuiten zelf is daarna zo gebeurd. De muur word vakkundig voor u gespoten en het resultaat word grondig voor u nagelopen. Op deze manier leveren wij met latex spuiten prachtige wanden voor u af. Dit is tevens mogelijk in verschillende kleuren, ook op aangrenzende wanden.

Kwaliteit staat voorop

Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen, werkt latexverfspuiter alleen met de beste spuiters en het beste materiaal. Daarnaast gebruiken wij alleen kwaliteit latex. Latex spuiten met het beste materiaal zorgt ook voor het beste resultaat, dat ook nog eens lang mooi zal blijven. Dat wij de beste materialen gebruiken, is echter niet terug te zien in onze prijs. Wij kunnen latex spuiten tegen zeer voordelige tarieven.

Wat kost het?

Wat kost latex spuiten?  Meestal minder dan het sauzen van wanden. De precieze prijs is afhankelijk van de uiteindelijke klus. Denk hierbij aan de voorbereiding die wij moeten doen, en de hoeveelheid vierkante meter die wij voor u moeten spuiten. Via onderstaande link kunnen wij u direct een prijsindicatie geven.

Wat vinden klanten?

Vakman, vriendelijk en snel

Rated 5 out of 5

Wij hadden een offerte aangevraagd bij Mike, en na telefonisch overleg kwam hij bij ons kijken om onze wensen te bespreken.
Hij heeft voor ons een offerte gemaakt voor saus en schilderwerk.
2 dagen later hadden wij de offerte al. Gelukkig voor ons viel er een klus uit en kon hij snel bij ons beginnen.
Hij heeft alles afgeplakt en zeer netje gespoten in 2 kleuren.
Hij is vriendelijk, komt zijn afspraken na en levert echt nog ouderwets vakwerk voor een eerlijke prijs.
Nogmaals bedankt voor de goede en snelle service, wij zijn erg blij met het resultaat.

Henk Smit

Top

Rated 5 out of 5

Belde op woensdag en zaterdag was de klus al geklaard. Ook nog super netjes gedaan! Erg blij mee.

Luuk